YARDIM estetiğin 4. ayından sonra burnum aşağı duştu
Estetik, Estetik Cerrahi0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Estetik, Estetik Cerrahi
- YARDIM estetiğin 4. ayından sonra burnum aşağı duştu
-
20-10-2022, 04:43:10merhabalar estetik amelyatımın 4. ayı dolarken gece şiddetli bir şekilde sumkurdum. Ama daha once yapmadığım şey değildi. Sabah uyandığımda kaş aramda fena bir odem oluştuğunu gordum. Burnum uyumadan once en ince halindeydi. Uyandığımda burnumdaki dikliğin indiğini farkettim. Burun ucum da sumkurmeden once ameliyat olduğumdan beri en yumuşak haline ulaşmıştı ama sabah uyandığımda burun ucumun yeni ameliyat olmuş gibi sert olduğunu gordum. Burnumun ici sızlamaya başladı. Uc alt kısmına dokunduğum anda ise bir acı hissettim. Şuan burnum tıkalı gibi konuşuyorum ve nefes alıp verirken arada hırıltılar oluyor. Hic boyle olmazdı. Ağrılarımın olduğu gunun gecesi ise zaten cıkıntı olan burun sırtımda kocaman bir tumsek oluştu taş gibiydi. 2. gun uyandığımda tumsek artık yoktu ama butun burnumda sanki ameliyatımın 2. haftasıymış gibi bir odem oluştu. Kaş aram hala şiş. Burun ucumda ise aşağı doğru bir sarkma oldu. Aranızda benimkine benzer bir durum yaşayan varsa yardımcı olabilir mi? Burnum daha da duşecek diye cok korkuyorum.