Gursel turguta sakın burun estetiği yaptırmayın
Estetik, Estetik Cerrahi0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Estetik, Estetik Cerrahi
- Gursel turguta sakın burun estetiği yaptırmayın
-
20-10-2022, 04:40:45Gecen sene liplift yaptırmak icin doktor ararken Gursel Turgutu buldum . Gittim bana sana yapmam dedi tamm dedim ama senin burnun yanlış yapılmış burun ameliyatı olman lazım dedi aklımda hic yoktu bi kere olmuştum zaten. Oyle bi psikolojiye soktu ki beni olmak zorunda hissettim zaten cok değişik bi r pkolojisi var adamın. Ben guvendim bi anda para bulmaya calıştım falan hic planlamamıştım cunku bayada indirim yaptı bana baya yani nerden kapı actı nereye duştu resim gostermesi istedim ikinci gittiğimde bi tane resim gosterdi hic oyle yaptığı bi burun yok zaten ben nasıl inandım nasıl guvenip ameliyat oldum haşa anlamıyorum . Ameliyatta gozum yandı korneam yırtıldı hayatımın en buyuk acısı diyebilirim asla acmıyorum yanmış cayır cayır gozlerim kan canağı her yerim mor resim atabilirim isteyen okursa tabi kalbiniz kaldırırsa . Doktor beni goz doktoruna Bile gondermedi damla verip geliştirdi ben bağırdım beni goz doktoruna goturun diye ağladım doktor bile şok beni gorunce beni oyle eve yolladı ama ben oluyorum ozel doktora gittim başka bizi aşar bu deyip araştırma hastanesine gonderdiler gunlerce tedavi gordum mahkemeye verecektim canımla uğraşmaktan onuda yapamadım zamanla kapandı kornea yırtığı yanıklar gecti. Ama burnum nasıl derseniz ucu aşağıya bakan buyumuş bir burnum var yuzde en onemli şey burun bu konuda gercekten uzmanlaşmış kişilere cok duşunerek olun sonucları ağır oluyor . Resimde ekledim ben yandım siz yanmayın