Arkadaşlar merhaba ben 25 Nisa ’nda burun estetiği oldum şuan 20.gunumdeyim .Burada okuduğum cok şey beni etkiledi ve cesaret bulup ameliyat oldum eğer benim gibi okuyanlar varsa diye yazıyorum burun ameliyatı kesinlikle kolay bi ameliyat değil zorluğu cok ameliyat olurum biter demeyin o olmuş bende olurum demeyin hele takıntılı bi insansanız cok cok kusurlu bi burnunuz yoksa kesinlikle olmayın.Yuzumuze oturması zaman alacak sonucta 3 4 saatlik travmaya maruz kalıyor burnumuz, insanın siması değişiyor aynaya bakamıyorum inanın sabretmek cok zor burnun oturmasını beklemek şuan odemlerden dolayı yamuk ucu cok şiş ve sert krem bile zar zor suruyorum icinde dikişler var kabuk dolu dikişlerden dolayı temizleyemiyorum bu sefer nefes de alamıyorum yani guzel olurum guzelleşirim diyerek bıcak altına yatmayın Allah hepimizi guzel yaratmış onemli olan insan olabilmek ..
Bunlar benim yaşadığım sıkıntılar ve pişmanlık belki bazıları icin cok kolaydır ben kendimi anlattım detay sorarsanız seve seve yardımcı olurum
Burun estetiği olmak isteyenler mutlaka okusun !
Estetik, Estetik Cerrahi0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Estetik, Estetik Cerrahi
- Burun estetiği olmak isteyenler mutlaka okusun !