Ankara da Burun Ameliyatı Olmak İsteyenler Buraya Baksın
Estetik, Estetik Cerrahi0 Mesaj
●3 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Estetik, Estetik Cerrahi
- Ankara da Burun Ameliyatı Olmak İsteyenler Buraya Baksın
-
20-10-2022, 04:38:07Merhaba arkadaşlar uzun suredir burun ameliyatı olmak icin burayı takip ediyordum hatta bir senedir
burada adı gecen doktorların hepsine gittim goruştum evet aralarında iyi doktorlar vardı ya fiyatta anlaşamadık ya da elektriğimiz tutmadı en sonunda iş yerimde daha once ameliyat olmuş arkadaşımın tavsiyesine kulak verdim. Kadir hoca ile tanıştım internette cok fazla show yapmayan ameliyat olan hastaların referans ile yuruyen doktor gidip mutlaka yuz yuze goruşmenizi tavsiye ederim mesleği konusunda cok asil bir insan en başta katalogdan size burun sectirme gibi bir yaklaşımı yok kişiye kendine en yakışan burnu yapmaya ozen gosteriyor ayrıca plastik cerrahlar gibi sadece burnun dışı ile ilgilenmeyip icini de kusursuz bir şekilde yapıyor ameliyatımın 3 haftasın dayım şimdiki burnum bile harika eğer kadir hocaya ameliyat olan başka hastalar da var ise eminim onlarda cok memnundur hem fiyat konusunda hem de estetik acısından beni hayal kırıklığına uğratmadığı icin buradan teşekkur ediyorum sizlere isteyen olursa fotoğraf paylaşımını da yapabilirim.