Merhaba arakadaşlar ben yaklaşık bir sene once burnumdan ameliyat oldum, goruntu olarak cirkin bir burnum yoktu fakat icten dikkatli bakıldığında hafif bir eğrilik vardı kucukken okulda burnumu carpmıştım, ama disaridan belli olmadığı icin takmıyordum, nefes sorunuda yaşamadım hic bir zaman ta ki evleneceğim zaman nişanlım bana burnun yamuk bir darbemi aldin burnuna diye sorunca hayatımda daha kimse burnuma bişey dememişti, tabi bozuldum oyle deyince oda dedi cok yakından bakınca burnunda milim cokme var dedi ben tabi taktım bunu kafaya hollandada iki tane doktora gittim ikiside gerekli bulmadı milimetrelik birşey ve burnunda kemer yada herhangi başka bir.kusur yok bunun icin yaptırmaya değmez dediler sonra yaz geldi turkiyeye gittim taktım bi kere kafaya ya istanbulda bir doktora gittim tabi randevuyu onceden aldım, burnumun icine dikkatlice bakti hatta anneme bile eğriligi gosterdi ve ben o an ikna oldum ameliyata ertesi gun hemen ameliyat oldum, o kadar hızlı gelişmişti, tabiki doğal gorunmesini istedim hic-bir degisiklik olmasin dedim cunku burnumun sadece o darbe alan tarafı duzelsin dedim, Allah var cok yapay durmuyor ama bi yere gittigimde herkes sanki burnuma bakıyormuş gibi geliyor ve hatta soranlar oluyor yapilimi diye buda acıkcası morelimi bozuyor, ailemden coğu kişi anlamadi bile estetik olduğumu cunku burnumda cirkin bir goruntu yoktu onceden , acıkcası pişmanım yaptırdığıma değmezdi bence cunku onceden burnum daha inceydi onden artık buyuk geliyor gozume burnumun ucu top gibi parlıyor beyaz gibi boyle, sizce daha odem varmıdır? en son ucundan gidiyor deniliyor ya, daha kotu bir sonucta olabilirdi cok şukur komplikasyon fln olmadı ama on profilden o toplu durması morelimi bozuyor, eskiden bile bu kadar takmıyordum ameliyat oldum resmen takıntılı oldum, fotograf atmak istiyorum ama yapamadim?