Arkadaşlar denizde bot ile acılmışken acıklardan gelen buyuk bir dalga bizim botu devirdi Botu ters cevirip bindiğim icin daha fazla savruldu ve beni de baş aşağı suyun icerisine fırlattı. Bot zaten aldı başını gitti bayağı otelere, paletler olmasa o şok ile sıkıntı yaşayabilirdim, dengemi kaybettim cunku. 1 metre altına itmiştir en fazla ancak cıktığımda sağ kulağımda bir sıkıntı olduğunu anladım. Baş donmesi oldu anlık, sonradan gecti ve tekrarlamadı neyse ki.
Oncesinde de havuzda derinlere dalamıyordum, kulaklarımdan problem yaşıyordum hep.

1 gun sonra K-B-B uzmanına gittim ve sağ kulak zarımın yırtıldığını soyledi. Tahmini 2mm kadar dedi, net bir rakam değil.
Yama yontemi ile kulağıma bir kağıt koymak tarzı operasyon yaptılar local olarak. 2 adet kulak damlası kullanıyorum. Gunde 15 + 15 toplam 30 damla ediyor gune dağılacak şekilde.

İşitme testini de yaptırdım, sol kulak 15dB, sağ kulak 32dB duyma kaybı yaşamış. Sol kulak icin normal dediler, sağ kulak ise yırtık olduğu icin 30dB kadar kayıp yaşaması normal dediler.

Daha onceden kulak zarını yırtan oldu mu? Erken davrananların kulak zarı iyileşti mi? Ameliyat olmak zorunda kalan var mı aranızda? Şuan sağ kulağım icinden konuşuyormuşum gibi işitiyor sesleri Muziklerden gram zevk alamıyorum, alt frekanslar resmen olu gibi. Kulağımda kağıt + krem olması sebebiyle de ben hissetmesem de icerisi tıkalı tabi şuan.

Sizde kulağım eskisi gibi olur mu? Doktorlardan kesin cumleler alamadım nedense. Acaba kotu bir şey soylemeye mi cekiniyorlar? Annem de kulağından cok sıkıntı yaşamış birisi.