Merhaba arkaşlar 2 ay once estetik oldum.hayatimin hatası olsun istemiyorum.hala keskin kokular dışında koku alamıyorum.asla uyuyamiyorum pişmanlıktan.cektigim her nefes buz gibi ciğerlerime girip beni oksurtuyor.burnumda kocaman bi konka sismesi oldu.ici kuru ve soyuluyor.cok nefes alsam da sanki hic nefes almamış hissi oluyor.o kadar korkuyorum ki begenmedigim şekli umrumda bile değil artık.sagligim herşeyden onemli.doktor ise sadece zamana bırakalım dio hic bi acıklama yapmıyor.pskoljiyi asla duşunmuyor.umarim doktorlar sadece şekil icin sağlığımizla oynamıyorlardır.artik doktora.zerre guv2nim kalmadı.surwkli kacamak cevaplar veriyor.b3nim gibi bu durumu yasayan varmi cok korkuyorum lutfen yardım edin bana akıl verin gucum tukenmek uzre.ne kadar sure sonra koku almaya basladiniz.yada boyle sorunlar yasadinizmi.doktor tavsiye eden varmı.yada eriyip yok olucam.doktoruma pazar gunu yazdım cocuğuma eşimle ilgileniyorum yazdı oysa bende 2 aydır onun yaptığı ameliyat yuzunden cocugumla eşimle ilgilenemiyorum.olu gibi geziyorum ortalıkta.panik atak korku napicam bilmiyorum normalmi bu durumu yasayan varsa yazsın lutfennnnnnn