Merhaba ben bir oğrenciyim aslında hepimiz bir oğrenciyiz neyse.Son bir kac gndur ortalıkda yankısı bulunan okulda cep telefonu knusu war.Ben oğrencilerinin iletişim haklarının kısıtlanması taraftarı değilim yani kesinlikle tamamen yasaklanmamalı.Kameralı cep telefonlarını yasaklayacaklarmış kamerası olmayanlar okula girebilcekmiş bu da bir başka sacmalık tam bir deve kuşu modeli kafalarınını kumun altına gomekden başka birşey olmaz.

Oğrenciler de suten cıkmış ak kaşık değil ama dersde cep telefonu cebinde duran oğrencinin ne sucu tenefusde 2 kelime knuşmak istiyenlere neden mudahle ediliyor amac ne??? Siz oğremenler ne istiyorsunuz oğrencilerden.Hepinizin cebinde cep telefonu war bazen olup olmadık anda dersde calıyor bazen dersi terk ediyorsunuz knuşmak icin bu sorun olmuyor da oğrencinin telefonu dıt diynce mi sorun yaratıyor???

Ben okulda telefonların sebest olması tarftarıyım.Tabiki derslerde sessiz yada titreşimde (cevreyi ahtsız etmiyecek durmda) olması gerkli ama bu hakkı oğrencilerin elinden alınmaması gerkli...

Ben duşuncelerimi yazdım sizinde duşuncelerinizi bekliyorum....