Greft kabarması
Estetik, Estetik Cerrahi0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Estetik, Estetik Cerrahi
- Greft kabarması
-
20-10-2022, 04:33:31Onceden buray konu acıp fotoğraf yuklemiştim burun sırtımda beyaz bir kabartı olmuştu ve saolsun bir kac arkadaş yorum yapmıştı dokturama sordum ve greft kabarmış olabilir baskılı masaj yapın dedi yeni 20 gunluk revizyon ameliyat oldum ve kıkırdak kulagımdan alındı kullanıldı.Doktorum da uzak bir mesafe de sormak istedediğim bu greft kabarması masaj ve zamandan başka caresi yok mu yani ne bilim iğne ile yada burun icinden acılarak o kabartılı alan cıkartılmazmı yada burun o alanı kabul etmıyırsa nasıl daha iyi kabullenmesi icin ne yapılabilir biraz teknik sorular yada cevabı bilinmeyen sorular olabilir ama doktoruyla bu konuda muzdarıp ve konuşan kişiler var sa yardımcı olabilir mi yani doktorum da bir şey soylemıyor bekle ve masaj yap yuzyuze gittiğimde daha net sorular sorabilirim ama o gune kadar kafayı yiyeceğim yani bir taraftan şukrediyorum burnum yamuk kaynamadı yada şekli falan şimdilik cok memnunum ama yani yuz kişide bir gorulen bir problemle karşı karşıya kalmak da zor