Herkese merhaba, bu forumdaysaniz zaten az cok burnunuzla ilgili takintiniz vardir. Benim de vardi cok uzun yillardan beri.. Fotograflarda kendimi begenmezdim ya da 50 tane ceker ancak 1 ini begenebilirdim, profilden fotograf veremezdim, aslinda en buyuk takintim buydu.. Profilim.. Hafif kemerli ve gulunce ucu sarkan bi burnum vardi.. Kac defa yaptirmaya niyet edip vazgectim, korkuyordum nedense ya eskisinden kotu olursa? Ya cok degisirsem? Cunku profilden her ne kadar begenmesem de onden begenirdim kendimi, aynalarla da gayet barisiktim. Ameliyatimi yaklasik bir ay once bu forumda da epey konusulan , taninan bir doktor yapti. Ve evet pismanim.. Yandan guzel hafif kalkik bir burnum var evet ama onden? Burnum sanki kisalmis gibi.. Dunyaya kustum resmen, icimde sanki kocaman bir yangin var beni kavuruyor her aynaya baktigimda.. Cok ama cok pismanim kizlar.. Lutfen bu ameliyati olmadan once iyi dusunun.. Eskiden kusurlu da olsa bir guzelligim var derdim, ki cogu insan da begenirdi .. Simdi guzel bir burun belki ama bana olmadi, beni ben olmaktan cikardi sanki.. Aynaya her baktigimda fena oluyorum, fotograflar da oyle.. Ailem, arkadaslarim cok begendiler bu arada, cok degismedin , kimse anlamaz sen soylemesen ameliyat oldugunu, onden aynisin diyorlar, annem yeminler ediyor eski haline gore cok guzel diye ama iste gelin gorun ki insan psikolojisi cok garip biseymis. Beni yikti gecti resmen .. Bu arada cogu insan cevremde anlamadi ameliyat oldugumu.. Artik anlamadilar mi yoksa anlamamazliga mi vuruyorlar bilmiyorum, ama genel olarak cevremdekilerin soyledigi sen abartiyosun cok degismedin .. Bana niye boyle geliyor peki? Aklim oyun mu oynuyor? Hic sanmiyorum aynaya baktigimda ben farkli birini goruyorum, lutfen yardim edin bana, duzelme ihtimalim var mi?? Yoksa bu boyle surup gider mi...