Herkese merhaba 10 ay once ameliyat oldum ilk 3 ay her şey cok guzeldi yandan falan tam istediğim gibiydi burnum fakat 3. Ayım dolduktan sonra 4. Aya girerken burnumda bariz şekilde belli olan bi kemer belirdi ve şok gecirdim. Darbe vs bir şey olmadı bir anda belirdi başta odem sandım sonra kontrole gittim doktorum gecmezse torpuleriz dedi. Fakat burda torpuyle de tam olarak gecmedi diyen arkadaşların yazdıklarını okudum lutfen yaşayan bilen biri yardımcı olsun gercekten cookkkk takıyorum 7 ay sabrettim son 2 ayım kaldı 1. Yılın dolmasına. Dolduğunda torpu isteyeceğim fakat doktorum sonra pek yanaşmamaya başladı torpu işine. Boyle doğallık katıyor falan dedi ama ben burnumun eski kemersiz halini biliyorum yani gayet guzeldi kemer istesem ameliyat olmazdım değil mi? Acaba doktorum da tam duzelmez diye mi yanaşmadı sonradan diye duşunmedim değil ne yalan soyleyeyim. Uzun lafın kısa bilgisi olan yaşayan eden lutfen yazsın gercekten her gun aynaya bakıp uzulmekten sıkıldım. İsteyenlere ozelden fotoğraf atabilirim