Merhabalar, bu konuyla ilgili bir cok başlık var zaten biliyorum ama ben ozellikle bu doktor ile yaşadığım sorunu belirtmek istedim Ankarada kendisi tanınmış bir Doktor hep guzel haberlerle anılıyor ve Estetik talebi gittikce arttığı icin kimsenin benim yaşadığım sorunları yaşamasını istemem. Ben Mesut Kayada Ameliyat olmak istedim ama hem ucret olarak cok fazla istedigi icin (14bin) hem de 2 ay sonrasına randevu verdigi icin vazgecmek zorunda kaldım ondan. RAMAZAN ERKİN UNLUyu ilk once Tv de gordum,Turkiyede kimsenin cesaret edemediği bir ameliyatı yapmayı kabul etmiş ve bu beni etkilemişti. Boyle zor ameliyatlar yapan biri burun ameliyatını cok kolay bir şekilde yapar diye duşundum ve yanılmışım. Şehir Hastanesinde calışıyor kendisi hemen randevu alabildim zaten pandemi sureci olmasına rağmen. Ameliyat olup iyileşebilmem icin 1 ay zamanım vardı sadece sonra tekrar işe başlayacaktım. Cok uzun zamandır isteyip son derecede korkuyordum ama olacaktım artık gozumu karartmıştım. Burnumda kemer vs sorunu yoktu sağlık acısından da cok memnundum sadece burun kanatlarım buyuktu onları duzeltecekti kalın deriliyim bu arada. ameliyattan once 2 defa 10 dakika gordum kendisini sadece beni 1 sefer bile muayene etmedi ama son derece tatlı dilli biri oldugu icin ben cok guvenmiştim bir de yaptığı işleri inceleyip başka ameliyat olanlarla konuşunca icim rahatladı. Bana haftaya kadar ameliyat olmazsan ucretim artacak ondan sonra euro uzerinden calışacağım diyerek baskı yaptı oncelikle. Ben de kabul ettim benimde az zamanım vardı zaten. Burun kemigimi kırmayacaktı zaten deliklerimi kesip kucultecekti. Şehir hastanesi devlet hastanesi olmasına rağmen ben yarı ozel calışıyorum diyerek 6 bin tl istedi benden ameliyat gunu parayı zarfın icine koy getir dendi. Ameliyat gunu geldi yatış işlemleri vs yapıldı tahliller her şey okey doktoru 1 sefer gormedim ameliyata girene kadar. Ameliyathanede hayal meyal uyumadan once 1 sefer gorduğumu hatırlıyorum ama başımda 10 tane asistan vardı belki de ameliyatımı onlar yaptı? Ameliyat 4 saat surdu cıktığımda kandan boguluyordum nerdeyse, doktor test sonuclarıma bakmadığı icin gormemiş kanımla ilgili bir sorun vardı kanamaya başlayınca durmuyor, o da durduramamış o yuzden o kadar uzun surmuş ve ameliyattan sonra beni sucladı bunun icin? Bunu bilseydim seni ameliyat etmezdim dedi burnun ucunda eğrilik var bir suru uğraştırdı vs. Sonuc olarak kırık bır burun kemiğiyle cıktım ve burun kanatlarıma hic dokunulmamıştı yani benim istedigimin tam tersi olmuştu ama o gunden sonra doktoru 1 defa sadece 10 dakika gordum onda da alcımı cıkarttı ve bir daha ne kontrol etti beni ne de soru sorabildim neden boyle yaptıgına dair. 6 bin tlnin ustune yattı el altından aldı burnum hala aynı eskisi gibi ama cektigim agrının sancının haddi hesabı ve su an nefes sorunum var!
Ameliyat olmak isteyen kızlar doktorunuzu cok iyi secin araştırın 1 den fazla doktorla goruşun asla ucuza kacmayın ve cok iyi duşunun! ben butun surecimi tek başıma yuruttum ameliyattan 1 ay sonra hala kendime gelemedim hem param gitti hem şiddetli bir donem gecirdim her soruma kendim internetten yanıt bulmaya calıştım.
Pandemi Surecinde Ramazan Erkin Unlude burun estetiği
Estetik, Estetik Cerrahi0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Estetik, Estetik Cerrahi
- Pandemi Surecinde Ramazan Erkin Unlude burun estetiği