2017 yılı icin burun estetiği olma planlarım var. Aslında uzun suredir vardı, ancak hep erteliyordum. Bu sene olmak istiyorum, cunku hem sağlık yuzunden beni olumsuz etkilemekte, hem de goruntu olarak. Surekli ertelemekten de sıkıldım. Burnumdaki kemik yıllar gectikce buyumeye başladı ve o kadar mutsuz oluyorum ki aynaya bakarken. Bunun icinde bir operasyon gecirmek istiyorum ama doktor konusunda nasıl karar veririm, ne yapabilirim bilmiyorum. Bir arkadaşım Necdet Ucar'a ameliyat olmuştu bundan 5 yıl kadar once. Aklımda hep o vardı, arkadaşım memnundu diye. Başlarda cok guzel duruyordu vs. ama son bir yıldır kızın burnunda surekli sorunlar cıkmaya başladı ve kbb uzmanına muayene oldu, o da revizyon yapılması gerektiğini soyledi. Bu yuzden bu doktoru eledim, kafamdan cıkardım direkt.
Cenk Teker adını duydum bir de. Bu doktora ameliyat olan var mıdır, ya da ameliyat olup memnun kaldığınız İstanbul'daki isimleri paylaşabilir misiniz? Bir de fiyat acısından uygun olan varsa ve soylerseniz cok memnun olurum.
Teşekkur ederim şimdiden.