Meraba kızlar.

Bikac haftadır araştırma icindeyim.Canım da sıkıldı acıkcası.

Ankara hastanesinde ameliyat olmam gerektigini ogrendim ve estetigide aradan cıkartmak isteyerek kabul ettim ama ameliyatı goruştugum doktor degil de asistanların yapıcagını ogrendim ve cıktım oylece.

forumun altını ustune getirdim 2 3 haftadır ama cvp veren yok olan bilgilerde 2 yıl oncesine ait.

Burdanda cok verim alacagımı duşunmuyorum , kimse cevap vermeden bakıp bakıp cıkar gibi ama yinede size sormak istedigim doktorlara nasıl ulaştnız ?

Ben bugun gazi hastanesine gittim. Selahattin Sozer doktorla goruşmek icin ama onuda Kemal Fındıkcıoğlunada ulaşamadım.Adını hatırladığım ikisi vardı sekreter de hastanede olmadıklarını soyledi, nezaman goruşebilecegimide soylemedi acıkcası sinirlenip cıktım.

Ozel Hastane olarak gidilecek cok doktor var ancak okadar yuklu miktarlar vermek istemiyorum 1 sene kadar ertelersem boyle bi imkanım olabilir ama ertelemekte istemiyorum.yani odenecek ucrette benim icin onemli malesef.

Ameliyat olanlar bana yardım etsin lutfen. Ozellikle doktorlarla nasıl goruşebilirim nasıl ulaşıcam ?

Tecrubelerinizi paylaşırsanız sevinirim bakıp bakıp gecmeyiin lutfen