arkadaşlar Ankara'da burun estetiği icin tavsiyelerinize ihtiyacım var.
forumda yazılanları inceledim fakat kendi durumum ozelinde bir değerlendirme ve kendi durumunuzun karşılaştırmasına ihtiyacım var sizden.
ilk kez burun ameliyatı olacağım. nefeste problemim de var. sinuzit, et buyumesi gibi. dolayısıyla 2sini bir arada duzgunce yapacak bir dr a ihtiyacım var.
acıkcası sırf prof diye fahiş fiyatlar talep edip vasat burunlar cıkaranları eliyorum. tercihen de plastik cerrah istiyorum arkadaşlar. bugune dek 4 dr la yuzyuze goruştum. haldun kanuroğlu butcesi yetenler icin oldukca iyi bir tercih. taşkın yucel hoca da pek zevkime hitap etmedi ve pahalı yine. ismail kucuker de samsunda, gitmesi zor. son olarak tolga eryılmaz ile goruştum instagramdan yaptığı burunları az sayıda da olsa paylaşmış ve cok doğal gorunuyor. fiyat da uygun. 5000 TL ve Koru Hastanesinde yapılıyor. tarih sıkıntısı da yaşamadım. Sakin ve kbar bir beyefendi. acık teknikle yaptığını ve şişlik mrlukların biraz daha fazla olabileceğini başta belirtti. bilmiyrum bana durust, guvenilir ve makul fiyat geldi. belki tek cekincem fonksiyonel operasyonu (nefes problemini) tamamen cozulup cozulemeyeceği. yaptığı burunları ve bana planladığı burnu gosterdiğinde zevkimzin uyştuğunu gormek mutlu etti.
size sorum Tolga Eryılmaz'a daha once ameliyat olanınız var mı? nasıl memnun musunuz? bana başka ne onerebilirsinz kendi tecrğbelerinizden?
şimdiden cok sağolun arkadaşlar.
Ankara'da iyi burun estetiği yapan Doktor araştırmam-Tolga Eryılmaz
Estetik, Estetik Cerrahi0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Estetik, Estetik Cerrahi
- Ankara'da iyi burun estetiği yapan Doktor araştırmam-Tolga Eryılmaz