1,5 yıl once ankarada ismini vermeyi etik bulmadığım bi doktora ameliyat oldum..Karar vermek cok zordu.Burnuma bazıları olmasanda olur diyorlardı fakat uzerine nefes sorunlarımda eklenince olmalıyım demiştim.

Cok hafif bi kemerim vardı ondan ziyade burun ucumda hafif bi yamukluk soz konusuydu.Ameliyattan sonra burnuma fazla kıkırdak eklendiğini burun sırtımın yukseldiğini farkettim cunku burun kenarındaki minik benim yukarı kaymıştı nedense..doktor burun icindeki fazla kıkırdak dokusunu tamamen kullanmış sanırım..burun ucumda cok sert ve hicbizaman kucuk olmadı..yine yamuk..hatta eskisinden daha kalın cunku hala şiş..Şimdi ameliyat olanlara bakıyorumda yumuşak burun ucu ne kadar şanslılar..

yan profilden iyi duruyor fakat onden malesef kotu..yuzumde kucuk bazen insanların burun ucuma baktığını gorebiliyorum..Doğal olmasını cok istiyordum bu aşırı doğal değişik bi burun oldu..

Nefes olarakta gece uzandığım pozisyonda daha iyi nefes alıyorum.Fakat ayaktayken surekli bi grip hali var..bazen istemsiz şekilde su akıyor.Buda ameliyat sırasında bi dokuya zarar verildiğinden oluyormuşş.beyinden akan bi su arka taraftan gitmesi gerekirken burundan geliyormuş artık.Barış cakırın cok eski bi yazısında okumuştum.Yani burnum kuru ve iyi nefes alan hali hic olmadı..eskisine gore cok az bi fark var.
Fotolarım ektedir..Doktor ismini ozelden yazanlara verebilirim.Ankarada olanlara fikir olur..
2. bi ameliyattan korkuyorum ya doğal olmazsa daha kotu olursa diye..5.500 tl ye olmuştum.

( ek olarak ameliyatım 3 saat surmuş.daha once muayene olduğum Kbb doktoru burun etiyle ilgili cok buyuk değil ameliyat olmasanda olur demişti..donem donem şikayetlerim artıyordu sadece.Daha cok estetik kaygıyla oldum ben..Kaburgadan kıkırdakta alınmamışken ameliyatın bu kadar uzun surmesi bile şupheli..Eski burnumu cok onceden buraya attığımda coğu kişi istersen ol olmasanda olur gibi yorumlar yapmıştı.gercekten aşırı mudahale gerektiren bi burun değildi..burun kanatlarına mudahale olmadı.sorun sadece burun ucuydu..halada oyle..şimdi 2. bi ameliyatı goze almakta kolay değil..)