Ellerim aşırı derecede kuruyor
Sağlık0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Ellerim aşırı derecede kuruyor
-
20-10-2022, 04:15:25Merhaba arkadaşlar. Problemim klasik bir problem olarak gozukebilir fakat canımı aşırı derecede sıkıyor. Ellerim ve ayaklarımda coğu zaman kuruma yaşıyorum. Ayağımda genelde corap olduğu icin beni rahatsız etmiyor. Fakat yatarken hicbir zaman corabımı cıkartamaz haldeyim. Ellerimde durum daha vahim cunku kuruduğunda ıslatabilmek icin yapabileceğim tek şey elimi tukuruk ile duzeltmeye calışmak oluyor. Bunun ne kadar iğrenc olduğunun farkındayım fakat, gerek koku olsun gerek yapışkanlık olsun ellerimi bu sefer duzelteyim derken daha kotu ediyorum. Birkac tane nemlendirici krem kullandım ama onlar da duzeltmiyor. Elime ayağıma kremi surdukten sonraki 5 dakika icerisinde normal oluyor. Tabii krem olduğu icin elimi hemen etrafa dokunduramıyorum. 5 dakika sonra ise sanki elime surduğum krem deriye nufuz edemiyor derimin ici kuruyor ustu bir zırh gibi kremle kaplı kalıyor. Bu sefer ıslatabilmek icin herhangi bir şey de uygulayamıyorum. Bu problemi hali hazırda yaşanlar var mı? Nasıl bir cozum getirebilirim?