Merhaba arkadaşlar yaklaşık 1 sene once Aykut OZPUR'e ameliyat oldum nasıl bir doktor ameliyat surecim nasıl gecti bunları anlatacağım.Ameliyat olmaya karar vermem cok zor olmadı kucukluğumden beri ameliyat olacağım diyordum.Burnumda cıkıklık vardı gozume cok batıyordu torpuletmeden rahat edemeyecektim.Ve burun ucum duşuktu.Doktor icin cok araştırdım.Cok iyi doktorlar var Barış Cakırı cok beğeniyordum ancak fiyatları gecekten herkesin karşılayabileceği duzeyde değildi.Fiyatı cok yuksek sayfasına bakmayacağım aklım karışmasın deyip bir suru doktor araştırıyordum ama tekrar donup dolaşıp Barış Cakıra bakıyordum.Barış Cakırın eğitimlere birlikte gittiği doktorları fotoğraflarından onları bulup araştırıyordum.En azından aynı eğitimlere gidiyorlar guvenebilirim diye duşunuyordum.Ama cevresinden bulduğum doktorlara fiyat sorduğumda neredeyse aynı fiyatı veriyorlardı.En sonunda yine Barış Cakırın cevresinde olan Aykut Beyi buldum.Diğer doktorlara gore daha uygun fiyat verdi.Goruşmeye gittiğimde fotoğraflarımı cekti.Bilgisayardan nasıl bi burun yapacağını gosterdi.Biraz daha kalkık kucuk mu olsa dediğimde eğer bu burna tamam demiyorsan hazır değilsindir.Ben sana bu fotoğrafı mail olarak yollayayım bi kac gun bak icine sinerse o zaman burnunu yaptır dedi.Burdan da anlayacağınız gibi oyle sizi ikna etme cabası olmuyor.Ayrıca sıcak bi karşılama asla beklemeyin.Ben yaptığı işlere guvenerek ameliyat oldum kendisine.Yoksa icimi rahatlattı konuşmasıyla guven verdi de ameliyat oldum diyemem.Soğuk bi doktor malesef.Bilgisayardan yaptığı buruna gozum alıştı icime sindi ve ameliyat oldum.Ameliyat sureci cok iyi gecti.Morarma olmadı sadece şişlik oldu o da burnumda ki silikon tampon cıkınca 1 gune sondu.Yaklaşk 1 sene oldu nefes alma konusunda sorun yaşıyorum.Burnumda et var mevsime gore alerjime gore şişip iniyor.Biraz can sıkıcı bi durum.Sonucta ameliyat oldum nefes almam cok iyi olmalı diye duşunuyorum ama malesef gece kendi horlamama kalkıp burun spreyi sıkıyorum.Şekil konusuna gelirsek ne cizdiyse onu yaptı.Ameliyattan 2 hafta sonra yurtta aynı odada kaldığım arkadaşlarımla buluştuğumda kaşına bi şey mi yaptırdın bi değişiklik var dediler

) İşte bu dedim.En korktuğum şey tanıştığım insanların direk burnumun estetik olduğunu anlamasıydı ama o kadar doğal oldu ki arkadaşlarım bile anlamadı.Ailem tanıdıklarım hepsi cok beğendi.Fiyat konusuna gelince bunu doktorla değil yanında asistanlık yapan eşiyle goruşuyorsunuz.Nakitte indirim yaptığını ve size ozel olduğunu soyluyor ama herkese aynı fiyatı vererek ikna ettiğini farkettik.Aradığınızda bu aya ozel indirimli fiyat deyip ertesi ay aradığınızda yine bu aya ozel fiyat deyip aynı fiyatı veriyorlar bilginize

)Aykut Beyin iyi yonlerini de kotu yonlerini de soyledim umarım faydalı olur yaptırmak isteyenlere