Merhabalar efendim ben 8 gunluk bir burun ameliyatı sureci icerisindeyim veee gercekte aşırı rahat bir sire oldu fiziksek acıdan ama psikolojik olarak diyorum ki ne cok karamsar uzgun kişiler varmıs uzulebiliriz tabiki ama yorumları okudukca ya diyorum ben neden boyle olmadım her bunye farklı tabi ama korkutmayalım baskalarını da gercekten zorlu bi surec değil ki ben devlet hastahanesinde ameliyat oldum zaten ama sunu itiraf edim ilk atel cıktı dedm ben bu burunla mı yasacayam ndjsjsja elim ayağım boşaldı kendimi cok yapmacık buldum ama eve gittim ve en yakın arkadaşım da bizdeydi sonra baktılar gayet dogak durdugunu soylediler snaırım eski burnumda sonra alışmam zaman alacak ki yavas yavas da olsa alışıyorum gibi cok video izledim yorum okudum bu surecte aklımda hep vardı burun ameliyatı olmak ama erteliyordum e mutlu değldim illa ki icimdr kalacaktı 21 yasındayım bu arada oldum gitti

))) sabır gerektiren bi surec ve en cpk dusundugum sey de bu zaman değil de ilerisi icin oldu ya simdi sevdim ama ileride duşer mi yamulur mu coker mi nefesim nolacak vs vs ama cevremde olanlardan olsum izlediğim videolardan olsun 1 2 yıl somra da gayet aynı burun yani herkes yasamıyor o sorunları ki mukemmelliyetci biri de değilim eskisinden iyi sonucta

buna şukur diyorum ve bu yazımla beraber anı yasayama karar verdim ilerisi icin de Allahım korusun bir sıkıntı cıkmasın inşallah diye dua etmekten baska bir sey yok 1 yıl sonra normal hayatımıza donecegiz nasılsa 1 yıl sabırla koruyalım burunlarımızı icinizi ferah tutun icnizde kalmasın ama iyi duşunun herkes farklı herkesin oldugu doktor farklı bunye farklı o cok kotu oldu bende boyle olacagım diye korkmayın ben cok korktum ama faydası yok olmadım hatta cok iyi gecirdim hepinize iyi gunler dilerim ara ara istersenşz yazarım zaman gectikce