Arkadaşlar ben bu sene kapalı burun estetik ameliyatı oldum. Bir iki ay sonra odemlerim indikce burnumun ust tarafında yani gozume yakin bolgede kemik cikintisi gibi bi şey oluştu. Cok sert dokununca. Derim de cok ince. O yuzden cok belli oluyo. Onden bakinca sivilce gibi duruyor. Yandan da kemerli bi gorunum olustu maalesef.
Son kontrolumde doktor inceledi kemik olmadigini kikirdak olduğunu yaklasık 2 3 ay boyunca cok bastirarak orayı yok edebileceğimi soyledi. Ben hic gecmez diye moralimin bozuldugunu ifade ettim. Merak etme orasi oyle kalmiycak iki ay sonra yine gecmezse bi işlemle yok edecegini soyledi. İğneyle alicakmis. Bi de dedi ki belki o islemden dolayi hafif bi duşme olabilir onu da dolguyla hallederiz dedi. Torpuluk bi işleme gerek yok dedi sende.
Rahatlamali miyim yoksa kabullenmeli miyim bilmiyorum. Bu durumu yasayan oldu mu. Sonuc ne oldu cok merak ediyorum. Var mi tecrubelerini paylasacaklar?
Alakasız başka bir sorum daha olacak. Ameliyattan sonra burunun kuculmesi ne zamana kadar suruyor. Tum şişliklerin inmesi en kucuk hale gelmesi vs bunu da merak ediyorum.
Burundaki cıkıntı masajla gecer mi?
Estetik, Estetik Cerrahi0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Estetik, Estetik Cerrahi
- Burundaki cıkıntı masajla gecer mi?