Dr Cengizhan Ekizceli'ne burun estetiği oldum alcılarım cıktığından beri burnumun 2 yeri belirgin olarak daha fazla şişti Cengizhan beye sorduğumda "odem 6 aya gecicek" dedi 6 ay boyunca hic gecmedi 6. Ay kontrolume gidince "hocam bu odem ne zaman gecicek" diye sorduğumda "6 aya odem kalmaz" dedi burnuma baktı ve "2 tane kıkırdak kaldığını" soyledi iğne yaptı "bu geciricek mi diye bakalım" dedi 1 hafta bekledim sonra duzeltmesini istemek icin hastaneye gittim "bana senin burnunda bir şey yok odemdi ve gecti" dedi "burnumu gostererek hocam bakın gecmedi" dedim yuzume bakmadan "hayır senin burnun odemdi iğne yaptım ve gecti" dedi fotoğrafları acıyorum "hocam bakın gecmedi" diyorum fotoğraflara bakmadan "hayır senin burnun gecti senin burnun teşekkurluk bir burun bana teşekkur etmen gerekirken beğenmediğini soyluyorsun" dedi
Hem maddi hem manevi olarak beni ve ailemi yıprattı keşke kendisini hic tanımasaydım şimdi revizyon olmak icin doktor arayışındayım bende cok buyuk korku yarattı kendisi
Fotoğraflarımı farklı acılardan cekerek paylaşıyorum
Dr Cengizhan Ekizceli
Estetik, Estetik Cerrahi0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Estetik, Estetik Cerrahi
- Dr Cengizhan Ekizceli