Bir yıl once kendi araştırmalarım sonucu Baver M. Şimşek i bulmuştum. O zamanlar devletteydi zaten benimde param yoktu. Gittiğimde cok guzel anlattı burnumun durumunu ancak ne yazık ki devlette son haftası olduğunu da belirtti. Yani taa gecen seneden kendisine ameliyat olmaya karar vermiştim. Sonra once para biriktirdim, pandemiyi bekledim, korona oldum derken sonunda gecen hafta ameliyat oldum.
Hic oyle cicek bocek kolay bi ameliyat değil. Ancak benim burnum cok sorunluydu ve nefes zaten alamıyordum. 6 saatlik başarılı bir operasyon sonunda bugun artıık nefes alabiliyorum ve yeni burnuma bayıldım. Zamanında buralarda cok doktor aramıştım ve şoyle gonul rahatlığıyla tavsiye edebileceğim bir doktorum olduğu icin cok mutluyum. Hem kendisi hem asistanı cok ilgili ve pozitifler. Her zaman ulaşılabiliyor. Tabi ki tekrarlıyorum ben narkozdan ayılırken de sonraki 3 -4 gunluk sure icinde de oldum oldum dirildim ancak bu benim bunyemle ilgili diye duşunuyorum. Yani ozetle demem o ki Baver beyi cok cok tavsiye ediyorum gidin goruşun pişman olmazsınız. Ayrıca fiyat performans olarak mukemmel. Eminim bir iki yıla ucreti kat kat artacaktır.