Op.Dr.Mustafa Demir
Estetik, Estetik Cerrahi0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Estetik, Estetik Cerrahi
- Op.Dr.Mustafa Demir
-
20-10-2022, 04:09:41Merhaba arkadaşlar. Ben ameliyat surecimin nasıl gectiğiyle ilgili bir şeyler yazmak istedim. Ben 2 yıl once burun ameliyatı olmak istedim burnum baya sıkıntılıydi nefes alamıyordum ve şekil bozukluğu falan vardı. Cok araştırdım baya doktor muayenesi oldu. Benden size tavsiye cok araştırın doğru doktoru bulmak cok onemli. Neyse bir kac tanıdığımın tavsiyesi uzerine Mustafa Bey'e randevu aldım ama biraz yoğundu o zaman iki hafta sonra gittim muayeneye gittiğim hastane biraz yoğundu bir iki saat beklemek zorunda kaldım ama muayenede doktor bey sağ olsun cok ilgilendi tum sureci anlattı riskleri soyledi. Burun yapıma gore fiyat belirlendi ama daha once gorunduğum doktorlara kıyasla daha gercekci konuşuyordu her şeyi acıkca anlattı bana fiyat oyle kafadan belirlenmemisti neyse bir kac doktorla da konuştum daha fazla isteyende oldu ama geneli o fiyata yakındı şu an her şey değişti buraya fiyat yazmam doğru olmaz cunku burnu birebir gormeden zaten bir şey demiyorlar ailemle de konuştum Mustafa Bey'in yanında ameliyat olmaya karar verdim. Ameliyat oncesinde de sonrasındada Allah var doktor beyde hemşirelerde cok ilgilendiler şu an aynı hastanede mi bilmiyorum ama ordaki sekreterler de biraz sıkıntı vardı ameliyat olduktan bir gun sonra hastaneden cıktım Başlarda cok odem oldu. Bir de alerjim var bazen yuzum şişiyor ilk ay cok guzeldi ama sonralari odemim biraz arttı 5. Ayımda odem biraz daha inmişti ama ilk zamanlardan biraz farklıydı. İnternette araştırdım bazılarında hic olmamış ama kalin derili hastalarda oyle olabiliyormus ben oyle kalacak diye oyle pişman oldum ki tekrar Mustafa Bey'e randevu aldım bana başta da soylemişti aslında sureci ama ben yine de gittim beklememi soyledi daha odem olduğunu zamanla tam oturacağıni falan soyledi. Benimde beklemekten başka carem yoktu zaten 1. Yılım dolduğunda burnumun odemi tamamen gecmişti.su an ikinci yılım ve burnumdan o kadar memnunum ki Keske başta ameliyat olsaydım cok gec kaldığımi anladım. Rahat nefes aldığım icin cok mutluyum İnsan farklı hissediyor Allah'a cok şukur ben iyi insanlara denk geldim Mustafa beyden Allah razı olsun gonul rahatlığıyla tavsiye ederim