Arkadaşlar İlker Kocakla daha oncesinden konuşouştuk ancak simulasyonda tam anlaşamamıştık. Yaptığı burunları doğal buluyorum, zor işleri başarıyla aşmış kotu yorum da gormedim. Kbbci, 14-15bin civarı fiyat verdi.
İsmail Kucukerle yuz yuze goruşmedim, cunku en yakın temmuzda goruşme vereceğini, ameliyat tarihini de en erken haziranda yapabileceğini soyluyor. Bu şu demek, eğer goruşmeyi beklersem en erken 6 ay sonrası icin ameliyat olabileceğim. Ama İlker Kocağı tercih edersem maksimum 2-3 aya ameliyat olabilirim. İsmail Kucuker 19bin tl fiyat verdi, kbbci değil burun estetisyeni. Bu cok fark eder mi bilmiyorum gerci. İsmail beyin estetik algısı bana cok uyuyor. İlker Beyinki de uyuyor biraz ama hem zaman, fiyat, ve musaitlik acısından şuan onde gibi. Sizce beklemeli miyim? İkisi arasında bariz farklar var mı? İsmail Beyden bu kadar eminsem goruşmeden ameliyat tarihi almak mantıklı olur mu?
Burun estetiğinde İsmail Kucuker mi İlker Kocak mı? (muayene tarihimi 3 ay sonraya verdi!)
Estetik, Estetik Cerrahi0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Estetik, Estetik Cerrahi
- Burun estetiğinde İsmail Kucuker mi İlker Kocak mı? (muayene tarihimi 3 ay sonraya verdi!)