Merhaba kızlar.20 gun once hem hastalık hem estetik amaclı ameliyat oldum.ameliyttan 9 gun sonra alcım ve tamponlarım cıkarıldı.burnum iki gun dinlendirilip tekrar 5gunluk alcıya alındı.bu surec ameliyat oncesinde bana soylendi o yuzdn şaşırmadım.vel hasıl 14 gunun sonunda alcım cıktı rahatladım.daha onceki burnum kemerli ve ucu hafif duşuktu.ben kemeri gitsin yeter diyordum doktorum ucunu da biraz kaldırmak gerektiğini soyledi ve ikna olup ameliyat oldum.her sey cok iyi gidiyor derken doktordan eve geldiğimde burnumun kenarında cukurluk fark ettim.hemen doktor a foto gonderdim korkma cildin ince bazı yerler odemini daha erken atabilir dedi.sonra kontrole gittiğimde alcının sıktığı yerlerde odemler boyle olabilir dedi.masaj yaptı ve gercekten cok canım yandı benimde gunde 3 -4 kez yapmamı tembihledi.gecer dedi.sizce gecer mi?deneyimi olan a rkdaşlr ,psikolojim cok bozuldu...bu arada cok rahat nefes alabiliyorum eski halime gore cok iyiyim ama gorsel olarak....foto eklemeye calışacağım.internette cok arştırdım hic boyle bir şeyle karşılaşmadım.belki nurdan birileri fikir verebilir.şimdiden teşekkur ederim