Kıl donmesi ameliyatı olacağım
Sağlık0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Kıl donmesi ameliyatı olacağım
-
20-10-2022, 04:05:13Hicbir ağrı sızım yoktu. Kıl donmesi olan yerdeki kılları jiletle aldım. Doktora gittim, kıl donmesi var dedi ki ben anlamıştım. Ameliyat yaparız, yapmazsan 3-4 ay sonra sıkıntı olmaya başlar dedi. Nasıl olacağını sorunca kapalı ameliyat, bolgeyi uyuşturacağız ve 2 hafta dikkat edeceksin dedi. Ameliyattan once orayı temiz tut belki batikon dokebilirsin dedi. Ben hÂl dokmedim batikon. Doktora cuma gunu gitmiştim. Dun ise orası onceden daha cok acımaya ve akmaya başladı. Hic oturmadım yemek dışında. Coğunlukla yan yattım ve bu gece cok donmuştum cunku nereye yatsam orası ağrıyor. Bu sabah kalktığımda kan vardı. Ben jiletten olabileceğini duşunuyorum yoksa hic bu kadar ilerlememişti. Gittim alaturkaya. Acayip kan aktı. Şu an ayakta gezeliyorum. Ameliyatı bir an once olsam da rahatlasam kafasındayım. Tahlilleri verdim. EKG ve rontgen de cekindim. Kan tahlillerimde elisa serum diye bir şey var. O 11 Ekim sadece. Diğerleri hemen cıktı zaten. Onu bekliyorum. Sonra anestezi doktoru, sonra da doktora gidip ameliyat gunu almaca. Psikolojik olarak cok etkiliyor. Carşambadan once de olmaz buyuk ihtimalle ameliyat. Ameliyat olduktan sonra yaşadıklarımı anlatacağım. Korku var mı var ama şu anki korkum daha yuksek ameliyat sonrasına gore. Bundan sonra sıvı beslenmeye başlayacağım. Son bir kez buyuk ihtiyacımı giderdikten sonra. Gercekten bu hastalığı yaşayanlara sabır diliyorum.