Merhaba,

Konuya hızlıca giriş yapmak gerekirse bundan yaklaşık 6-7 ay once ağırlık calışırken ust omuz bolgesindeki eklemi zorlamış olsam ki hala oradan gelen ses devam ediyor.Ağırlık calıştıktan sonra eklem ağrısından dolayı bir sure ara verip devam etmiştim. Daha sonra bu eklemlerden gelen sesin ağırlık calışma sonrası olabileceği zamanla gececeğine dair makale ve videolar izledim. Ağrısı gectikten sonra devam ettim bu sefer ağrı yoktu lakin o bolgede kolumu saat yonunde veyahut ters yonde cevirdiğimde yani ısınma hareketleri yaptığımda ağrı olmadan kıt kıt sesler geliyordu hala. Ben de bir sure daha devam edip aynı sesler gelmeye devam ettiği icin en iyisi bir sure daha ara vermek olduğunu duşunup ara verdim.
Lakin o sure zarfından bu yana hala sol kolumu yine aynı şekilde cevirmeye başladığımda kıt kıt sesler gelmeye devam ediyor. Bu sure zarfında da en ufak ağrı olmadı, uyuşmadı, tutulmadı veyahut herhangi olumsuz bir şey de olmadı.
Diyeceksiniz ki doktora git evet haklısınız gideceğim de zaten. Ama asıl sormak istediğim boyle ağrısız sesler aylarca devam edip kotu sonucla karşılaşan oldu mu? Ya da kalıcı bir hasar mı oluşturdum orada. Yaşamış kişilerin tecrubesi ve tavsiyesi cok faydalı olur.