Kalın deri geniş burun Kadir ozdamar
Estetik, Estetik Cerrahi0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Estetik, Estetik Cerrahi
- Kalın deri geniş burun Kadir ozdamar
-
20-10-2022, 04:03:38Geniş kanatlı kalın derili buruna sahibim. Yıllardan beri burun estetiği duşunuyordum doktora zamana bir turlu karar veremiyordum. Sonunda yaşadığım şehirde kbb yrd doc Kadir Ozdamar ile tanıştım. Uzun bir sure yaptığı burunları takip ettim. Birkac arkadaşım da kendisine olunca uygun zamanı ayarlayıp. 22 kasım perşembe gunu burun estetiğini yaptırdım. Şanlıurfa lotus hastanesinde oldu ameliyatım. 12 gibi ameliyathaneye goturuldum. 15.30 gibi odaya donmuş yeni yeni kendime gelmiştim. Kanatlarım aşırı geniş olduğu İcin iki yanda ve ortada dikiş vardı ucun duşme hesabına gore aşırı kalkık yapılmış. Doktorun dediğine gore 2 ay icinde normale donecek. Bugun 3. Gunum burunda acı sızı Yok ama ciddi rahatsız edici durumlar var ağızdan nefes almak zorunda kalmak gibi. Onun dışında yuzumde morarma olmadı ama burnum aşırı aşırı şiş patlayacak gibi gergin. Kan sızıyor ve kuruyor tamponlar da baskı yapıyor baş ağrısı cok. 3 Gunden beri hic uyuyamadım ve yemek yiyemedim. Sonucları guncelleyeceğim.