Oncelikle merhaba, bu surecin ve karar vermenin ne kadar zor, kafa karistirici oldugunu hepimiz maalesef biliyoruz. Bu dogrultuda size de yardimci olabilecegimi dusundugum notlarimi paylasacagim. Siz de bana gorusebilecegim doktorlar onerirseniz cok sevinirim, butcem maksimum 30.000₺.

Alev Camcioglu: Gorusme cok uzun surmedi ve cok guven verici konusmadi, alin ve cene icin de islemler yapilmasi gerektigini soyledi ve simulasyon yapmadi.

Saban Celebi: Cok ezber, herkese ayni seyleri soyledigi bariz bi konusma yapti, yaptigi ameliyatlarda sanki cogunda revizyon gerekiyormus gibi revizyon hakkinda bilgiler verdi, yaptigi simulasyon cok kotuydu.

Erhan Coskun: Gorustugum bu ucluden en cok icime sinen oldu, yaptigi simulasyon cok icime sinmese de begendim sayilir, cok bilgili ancak tecrubesi diger doktorlara gore daha az oldugu cumlelerinden ve hareketlerinden anlasiliyordu.

Gorustugum isimler simdilik bu kadar, ucunun de muayenesi ucretsizdi, yine gorustukce burayi editleyecegim. Sizin de bana mutlaka gorus diyeceginiz isimleri bekliyor olacagim, iyi bayramlar.