Merhaba,
17 Ağustosta burun estetik ameliyatı oldum. Ameliyatımdan 5 gun gecti ve ben BUYUK BİR PSİKOLOJİK COKUNTU İCERİSİNDEYİM.
Ameliyattan 1 hafta once aniden antideprasanı bırakmam gerekmişti ve o 1 hafta cok zorlu gecti benim icin. Ancak ameliyat olacağım icin sabretmeye calıştım hep.
Ameliyatım da sıkıntılı gecmedi ve henuz burun şeklimle alakalı bir problem de yaşamadım.
Ameliyat sonrası diş etlerimde mantar oluşumu başladı ve inanılmaz ağrılı, diş ağrısından konuşamadığım 3 gunun ardından diş doktorumun verdiği ilac sayesinde cuma gunu rahatladım.
Kusura bakmayın tum sureci uzun uzun anlatıyorum ama tek umudum belki biri bana yardımcı olabilir.
Gorunurde bi problemim olmadığı halde psikolojik olarak tamamen cokmuş hissediyorum. Hicbir kremi, ilacı kullanmak istemiyorum. Yataktan cıkmak, yemek yemek hicbir şey yapmak istemiyorum. Surekli midem bulanıyor oğuruyorum. Cok zor bi durumdayım ve bu surec normal mi, gececek mi oğrenmeye cok ihtiyacım var.
Ameliyatından sonra boyle bi psikolojik cokuntu yaşayan var mı? Yorumlarınız nedir? Cok caresizim şu anda.
Estetik Sonrası Psikolojik Cokuntu
Estetik, Estetik Cerrahi0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Estetik, Estetik Cerrahi
- Estetik Sonrası Psikolojik Cokuntu