Burun estetiği oldum psikolojim bozuldu
Estetik, Estetik Cerrahi0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Estetik, Estetik Cerrahi
- Burun estetiği oldum psikolojim bozuldu
-
20-10-2022, 04:00:22Arkadaşlar merhaba, 19 gun once burun estetiği ameliyatı oldum. Cok hafif bir kemerim vardı. Ama beni asıl rahatsız eden gulduğumde burun kanatlarımın iyice genişlemesi ve burun ucumun one duşmesiydi. Doktor da burun ucunu yukarıya kaldırdı ve hafif de burun kanatlarımı kuculttu. Fakat ben hic burun deliklerimin/kanatlarımın kuculduğunu hissetmiyorum. Tabi şimdi burnumun ucunu da havaya kaldırdığı icin hafif gulunce bile burun kanatlarım iyice genişliyor ve bu sefer onden burun deliklerim gorunuyor, cok cirkin goruntu oluyor. En azından eskiden burun ucum one duştuğu icin gulduğumde burun deliklerim gozukmezdi. O kadar pişmanım ki, ne yapsam bilemiyorum. Zaten cok sıkıntı yaşadım ben surecimde, gozlerime arnica krem kactı, korneamı zedeledi, 1 hafta bulanık gordum, şimdi de yuzumu biranda sivilceler bastı, tahriş olmuş gibi yuzum kıpkırmızı, sanki yuzume asit surmuşum gibi yanıyor tum cildim. Nasıl gecicek tum bunlar? Zaten 5 kere goz doktoruna gittim, şimdi de cildiye peşinde mi koşacağım. Burnum zaten cok felaket… keşke iyice araştırsaydım bu gulunce burun kanatlarının genişlemesiyle ilgili botoks yapılabiliyomuş, hic ameliyat olmama gerek kalmazdı belki de.