Yarın Burun Estetiği oluyorum hayır duanızı beklerim
Estetik, Estetik Cerrahi0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Estetik, Estetik Cerrahi
- Yarın Burun Estetiği oluyorum hayır duanızı beklerim
-
20-10-2022, 03:59:37Arkadaşlar merhaba, kadınlar KULUBU başta olmak uzere, ekşi sozluk, donanım haber, vb bir cok burun estetiği forumunu yaladım yuttum... Cok istiyordum ama cesaretim yoktu ama... Artık tamamdır deyip, muayeneye gittim. Cunku bulunduğum yerdeki devlet hastanesine, ozelde calışan bir cok burun estetiği yapan bir doktor geldiğini duymuştum.. Muayene esnasında soyledim, adımı telimi alıp sıraya koydular.. Gecen cuma gunu aradılar ve. 4 tup kan alıp Covid testi yapıldı birde tomografi cekildi. Genel cerrahi bolumune yatış evrak vb işlemleri imzaladım.. Bugun medikal den malzemeleri aldım, malzemeler 1500 TL tuttu, cerrahi bolumu bir iğne istedi onu da aldım, doktorun asistanı bir yer soyledi orada studyoda 7 8 fotoğraf cektirdim 50 TL idi.. Ayrıntılı yazıyorum cunku forumda uygun burun estetiği soran cok oluyor.. Bu gece 12 den sonra bişi yemeyeceğim icmeyeceğim inşallah doktorumun uzmanlığına ve ettiğim dualara guveniyorum.. Merak eden olursa devlet hastanesi aynı ozel hastane gibiydi davranışları.. Gecen cuma gunu anestezi doktoru yarım saate yakın goruştu, anlattı, korkularından bahsettim cesaret iğnesi diye halk arasında bahsedilen iğneden olmak istediğimi soyledim ameliyat oncesi tabiki yaparım siz rahat olun hep yanınızda olacağım dedi.. Kan alan hemşire cok iyiydi.. Tum surec iyi gecerse hangi il doktor vb yazarım.. İnşallah yarın akşama doğru tekrar yazarım ameliyatın sabah olacak.. Okuyanlardan hayır dua beklerim