Merhaba arkadaşlar. Sitede buna benzer butun konuları okuyup bitirdiğim icin ve daha guncel yorumlara ulaşmak istediğim icin bu konuyu acıyorum. Yaklaşık bir bucuk yıldır araştırma yapıyorum burun estetiği olmak icin. Takdir edersiniz ki cok zor bir karar. Doğru doktoru sectiğimden emin olmak istiyorum. Antalya icin aklımda Engin Erkal, Harun Acıpayam ve Eyup Bozkurt vardı. Harun Bey ile goruşmeye gittim, gayet ilgili ve pozitif bir insan. Sadece genc. Acaba tecrubesizlikle karşılaşır mıyım diye endişe ettim. Engin Erkal ile goruşmeye gideceğim. Eyup Bozkurt'tan da randevu alacaktım; fakat burada cok fazla olumsuz yorum gordum ve cekindim. Aslında instagram sayfasındaki burunlar fena durmuyordu.
İstanbul'a gelince, listemde Arda Pelen, Alev Camcıoğlu, Barış Cakır ve Muhammet Dilber var. Arda Pelen ile goruştum. Cok ilgili ve cana yakındı. Fakat burnu cok kucultemeyebilirim dedi. Bilemedim. Cok buyuk bir burun değil zaten benimkisi. Ucu gereğinden buyuk kalsın istemem. Alev Bey ve Barış Bey ile onumuzdeki aylarda goruşeceğim, randevumu aldım. Muhammet Dilber'i de cok methettiler internette ama bilemiyorum. Bu isimler hakkında yorumu/deneyimi olan var mıdır?