Merhaba, insan burun ameliyatını neden surekli erteler? Kesinlikle doktorunu bulamadığı icin. Ameliyat olmayi cok istememe rağmen hicbir zaman yeteri kadar araştırma yapmadığımı duşundum ve doktor seciminde emin olamadım. Ta ki Tevfik Bey ile karşılaşana denk. Burun icin ilk muayeneye gittiğimde aslında cenemin de biraz geride olduğunu burun ile birlikte ceneye de yapılacak protez işlemi sonucunda yuzumun butunluk sağlayacağını soyledi. Bununla birlikte bişektomiden de biraz bahsetti. Kac yıldır burun ameliyatı olma konusunda doğru doktoru bulamadığım icin ertelediğim ameliyatıma cene protezi ve bişektomiyi de ekleyerek iki gun icerisinde karar verdim. Doktoruma cok guvenerek girdiğim ameliyattan tahminimin de ustunde guzel sonuclar aldım. Şunu da est gecemeyeceğim ameliyattan sonra da kendisi o kadar ilgili ki insan ne kadar doğru bir karar verdiğini bir kere daha anlıyor. Ameliyattan sonra her akşam 8 de fotoğraf isteyip her şeyin yolunda gidip gitmediğini kontrol etmesi, her hastası icin aynı ozveriyi gostermesi bence mukemmel bir şey. Yani demem o ki işinin ehli bir doktor arayışıniz var ise o doktor Tevfik Sozen onun sihirli ellerine bırakabilirsiniz kendinizi, sonrasında pişman olmayacaksınız