ameliyat surecimden bahsedecek olacaksam
Acıkcası cok zor bir burnum yoktu bircok kişi hic yaptırmana gerek yok diyordu ama ben takmıştım işte. birde devilasyon problemim vardı o da halledilsin istedim kapalı ameliyat ile ameliyatımı oldum.
Ameliyatımda tampon a gerek kalmamış , ameliyat sonrasında hicbir ağrı sızı cekmedim cok şukur bu sureci cok cok rahat gecirdim. Şişme , morarma cok hafif oldu ve 4. Gun itibari ile gecmeye başladılar
Şuan 1 ay olmasına rağmen şeklinden ve nefesimden cok memnunun. Cevremdekiler “sende bir guzellik var ama ne bulamadım” vs diyorlar ben soylemeden asla anlamıyorlar ameliyat olduğumu bende zaten boyle olsun istiyordum

inşallah ileriki surecte de bir sıkıntım olmaz boyle memnun devam ederim

Bircok kişi ameliyat sonrası ciltlerindeki bozulmalardan, sivilcelerden, siyah noktalardan şikayet ediyor ben boyle bir sorunda hic yaşamadım
Ameliyat oncesi detaylı bir cilt bakımı yaptırdım sonrasında da bandajlarım cıktığında burun ustumu %100 saf Gul suyunu makyaj temizleme pamuğuyla hep sildim bu şekilde hic yağlanma vs yaşamadım. Hatta evde Gul suyumun bittiği bir gun hemen yağlanmayı ve burun ustumdeki isilik tarzı dokuntuyu fark ettim bu şekilde işe yaradığını da anlamış olmuş ( Gul suyunu mutlaka doktorunuza danışarak kullanın)
sormak istedikleriniz varsa seve seve cevaplarım cunku ben ameliyat oncesi surekli ameliyat olmuşlarla diyaloga girmek istiyordum