Merhaba, ben ameliyat olalı bugun 9 gun oldu. Benim ameliyat olma sebebim burun kanatlarımın geniş, burun ucunun buyuk ve burnun biraz uzun olmasıydı. Doktorumla 2 goruşme yaptık. 2 goruşmede de bu şikayetlerimi dile getirdim. Burun kanatlarımı daraltacağını, burnun ucunu kuculteceğini ve burnun kısalacağını soyledi. Ameliyatta cıktığımda burun kanatlarımı daraltmadığını gorunce şok gecirdim. Bana burun ucunu kucultunce kanatları daraltmaya gerek duymadığını soyledi. Burnumun cok az olan kemerini duzeltmiş, burun ucunu biraz toparlamış, biraz olan eğriliği duzeltmiş ama benim asıl şikayetlerimle ilgili bir şey yapmamış. Burnumun ameliyathanede cekilmiş fotoğraflarına bakınca da burnumun hala uzun olduğunu gordum. Atel ve tampon 2 gun once cıktı. Şu an da bantlı. Burnum eskisinden iyi ama hala buyuk ve uzun. Bana burnumun kalın derili olduğunu ve zamanla bu şişler indikce burnumun kuculeceğini ve kısalacağını soyledi. Henuz yeni ameliyat olduğumu biliyorum ama doktorun diğer hastalarını da gordum. Atel cıktığında gayet muntazam ve kucuk burunları vardı. Ben bu sebeple doktorun sozune guvenemiyorum. Bu sebeple size sormak istiyorum.
Henuz ameliyat olalı 9 gun oldu. Bu burun birkac ay icinde kuculur ve kısalır mı?
Cevap vererek yardımcı olursanız cok sevinirim. Cunku yıllardır hayalini kurduğum ameliyat sonucunda hayal kırıklığına uğradım ve yeniden bir beklenti oluşturup hayal kırıklığına uğramak istemiyorum. Olmadıysa olmadı yapacak bir şey yok.