Kendisine tam 3 ay once ameliyat oldum keşke o ameliyata giremeseydim. Bu “guleryuzlu cok sıcakkanlı” yorumları hepsi hikaye kendisi yazmadıysa bende birşey bilmiyorum. Guleryuz dedikleri ‘fake ’ guluşse o ayrı, parayı aldıktan sonra iyice sertleşiyor tabi. Hic duşuk bir ucrette odemedim ben onu da belirtmek isterim. Adam ameliyat gunu goruşuyor sizle (elimi bile sıkmadı) ne bir muayene ne birşey var goruşme dediğim 10 dakikalık birşey zaten, Realself (yabancıların forumu) orada da okuduğuma gore herkese boyle yapıyormuş. Ayrıca hastaneye gittiğimde kotu yorumları sildirdiğini duydum birkac hemşireden, hatta bu forumda da okudum. İyice huzursuzlanmama rağmen sonuc en kotu ne olabilir diyerek yattım masaya. Ameliyat sonrası da 5 dakika (abartmıyorum) geldi gelmesiyle gitmesi bir oldu. Kendisine korktuğumu soylediğimde dediğimde “amma nazlı cıktın sende” dedi Domuzdan farkım yok burnum havaya bakıyor, yamuk, burnumu duzgun torpuleyememiş bile kenardan kemikler cıktı. Her goren beni kahkaha atıyor bu estetikli halin mi diyor evden cıkamaz oldum maske var iyikide kimse gormuyor beni. Hakkımı helal etmiyorum Allah kerim. Arkadaşlar bu ameliyatı olacaksanız iyice araştırın onceden goruşmeden kesinlikle ameliyat olmayın revizyon bundan daha zor ve ucreti 2 katıymış.. Revizyon icin iyi bir doktor arayışındayım mumkunse ilgili bildiğiniz doktor varsa belirtirmisiniz?