Baver Şimşek
hakkında hep iyi yorumlar okudum ama cok kotu bir tecrube yaşadım.Sanırım kotu yorumları siliyor birileri.Size kendi tecrubemi anlatayım.maalesef sizler kadar iyi bir deneyimim olmadı.Hatta daha muayeneye gitmeden asistanı C...hanımın telde o kadar ustten ve bir tavrına denk geldim ki bir an duşundum gitmesem mi diye.Kraldan cok kralcılar olur ya işte boyle bir tavırla karşılaştım.Benim icin dr onemliydi.Burdaki yorumları okudum profiline baktım doktorun, her şey iyi gorunuyordu.on muayeneye alındım burnuma baktı inceledi.Oyle şeyler soyledi ki Boksorlerin darmadağın burunları geldi aklıma .Bana burun kemiğin darma duman olmuş,Kalın derilisin,burun kıkırdağın cok yumuşak buyuk ihtimalle cokme ya da duşme olur dedi cok zor bir burun dedi.O surece kadar 3 doktorla goruştum 3 u de ince derili olduğumu soyledi.ve hic birisi bu kadar kotu bir burnum olduğundan bahsetmedi.iceri gectik gidebilirsiniz gibi bir tutumla karşılaştım.Detaylı muayene yapmayacak mısınız dedim.O kadar isteksizdi ki ne olduğunu anlayamadım.Ameliyata karar verdiğinizde dedi Ben kararlı olduğumu ve kendisini cok araştırdığımı soyledim.Abartmıyorum nedenini o an anlayamamışyım ama zorla kendimi muayene ettirmiş gibi oldum o kadar isteksizdi.muayene sonrası burnum hakkındaki olumsuz goruşleri devam etti.Ben her olumsuz cumlede kendisine guvendiğimi en azından nefes konusunda rahatlayacağımı belirttim.O da garanti değil dedi.Burun ucuna kıkırdak ekleyecekmiş ama kıkırdağım darma dumanmış .Burnumu gormenizi cok isterdim.Oyle harap bir burnum yok en azından onceki 3 doktordan biri farkederdi diye duşunuyorum.Ben kendisine guveniyorum ama o kendisine guvenemedi sanırım bana ameliyatımı yapacağını da net soylemedi .Asistanına kapora bırakıp gun aldım.o gece uzuntuden rahat uyuyamadım.Cunku her şeyden once doktor hastaya guven vermeli.Tabiki realist olmalı ama bu kadar negatif cumle hastayı ameliyat oncesi tedirgin ediyor haliyle.sabah asistanı C.. hanımı aradım.Doktor beyin tum hastalarına boyle davranıp davranmadığını sordum.Boyle dedi Ben soru sormaya korkuyorum hocaya dedim birşey sorsam beni pimpirikli nitelendirip vazgecmeye yer arıyordu sanki.Burun ucumun duşme ihtimaline karşı burnum biraz kalkık olabilir mi diye sormak istediği soyledim hocaya.Israrla beni ofise davet etti 1 soru icin oraya gelmem hoca in hoş olmaz dedim ama manasız ısrar etti tamam dedim.İcime doğdu bunlar paramı iade etmek icin beni cağırıyor gibi hissettim .Ve C hanım beni
kaporamı vermek icin cağırmış gercekten.Ve size kendinizi oyle kotu hissettiriyorlar ki sanki bir hata yapmışsınız da hoca vazgecmiş gibi.17:30 randevuma 18:10 da alındım.Hocaya asla saygıda kusur etmedim ama photoshop la ilgilendiğim icin tasarladığı burun ucunun az kalkık halini gostererek duşme ihtimalinden bahsettiği icin biraz kalkık olup olamayacağını sordum.Beni eski hastalarıyla kıyasladı onyargılarını sıraladı.Sana bir abi tavsiyesi C.hanım muayene ucretini kessin kaporanı versin sen ameliyatı biraz daha duşun dedi.Ben ispatlamak zorundaymışım gibi ameliyata net kararlı olduğumu ama kendisinin kararsız olduğunu belirttim.Evet ben vazgectim dedi.Gecmiş kotu tecrubelerinizin sorumlusu ben değilim dedim C. hanım kapıda hazırdı zaten.Danışıklı dovuş..beni ağlattılar.Kovmaktan beter ettiler.Asla saygısızlığım olmadı onlara adeta yalvardım amelitımı yapması icin ama hastaya doktor
,doktora hasta cok dedi .Adeta kovuldum ve en kotusu ilk incelemede burnunun zorluğunu gorup yapmak istemeyen doktor adeta bana kendimi ruh hastası gibi hissettirerek algı yarattı.Vazgecmek icin binbir bahane sıraladı.Keşke baştan yapamayacağını belirtseydi .Kimsenin kimseye bu kadar kotu davranmaya hakkı yok.kibarca kovuldum.Asla hakkımı helal etmiyorum.... Darmaduman dediği burun da ekte arkadaşlar...
..
Dr.Baver Şimşek
Estetik, Estetik Cerrahi0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Estetik, Estetik Cerrahi
- Dr.Baver Şimşek