Tamer Haliloğlu tam 1 yıl once revizyon ameliyatımı gercekleştirdi. İlk ameliyatımdan kaynaklanan burun deliklerimdeki asimetrinin duzeltilmesini istemiştim ve bunun dışında burnumun olduğu gibi kalmasını, gerekirse kıkırdak kullanılmasını ki ilk ameliyattan sonra yaptığım bir cok araştırma sonucunda kıkırdak eklenmesinin şart olduğunu defalarca belirttim. Kendisi surekli tabi, merak etmeyin, şurdan kıkırdak alacağız istediğiniz gibi olacak diyip sorunu anlamış gibi yaptı. Guvenle ameliyata girdim ve cıktığımda bandajdan şişlikten oncelikle bir şey anlamadım. Ancak şişlikler inmeye başlayınca oncelikle burun kanatlarımdaki kıkırdakların yok olduğunu ve mandalla sıkıştırılmış goruntusunun oluştuğunu fark ettim. Cok fazla kafaya takmamaya calıştım ancak şişlikler indikce burun ucumun da kısaltıldığını, bir koşesinde dalgalanma olduğunu ve cokmeye başladığını fark ettim. Sonrasında burnumun sol kanat kısmında derin bir cokme meydana geldi ve kontrole gittiğimde bu şikayetlerimi belirttiğimde daha 4 ay olduğunu ve duzeleceğini soyledi. Cok belirgin bir şekilde coken sol burun kanadı ve catıya dolgu yapıp bir de oyle benden para aldı. Psikolojim cok fazla bozulduğu icin bir an once duzelsin diye başta dolguyla duzelir sanıp kabul ettim. Sonrasında hem dolgu hemen eridi hem de kalan şişlikler de inmeye başladı ve burnumda neredeyse kıkırdak kalmadı, kalın derili biri olarak burnum tamamen yayılmış durumda. Tekrar şikayetimi belirtmek icin gittim ama duzeleceğini soyledi, ısrarla neden kıkırdak kullanmadığını olanı da aldığımı soyleyince zaten burnun geldiğinde guzel değildi dedi. Revizyon ameliyatı sorunu gidermek icin olduğunu soylediğimde de tabi ki cevap alamadım, sacma sapan bir suru bahaneler duydum. 1 sene dolduğunda maalesef burnum daha da kotu oldu ve bu sorunu daha fazla kaldıramadım kendisine yeniden gidip şikayetlerimi sıraladım. Tek istediğim hatasını kabul etmesi ancak ne cevap alabiliyorum ne de kabul. O kadar komik cevaplar aldım ki inanamadım. Burnumun coktuğunu soylediğimde abartma, o kadar değil dedi!!! Psikolojimin bozulduğunu soylediğinde bana doktor onerebileceğini soyledi!!! 3 ayrı doktora gidip goruş aldım, hepsi burunda iskelet kalmadığını soylediğimde “git onlar duzeltsin” dedi. Kendisine dava acacağım, bunun icin ameliyat notlarımı aldım ancak ameliyata dair faturamı/serbest meslek makbuzumu istediğimde benimle paylaşamayacaklarını soylediler. Odeme yapan bana benim faturamı veremiyorlar. Zaten artık telefonlara da asla yanıt vermiyorlar. Hukuki olarak tum hakkımı sonuna kadar savunacağım. Kendisi KBB olarak nasıl biridir bilmem ama estetik amacla ameliyat olmaya karar verirseniz ya da gorunumum benim icin onemlidir diyorsanız kapısından bile gecmemenizi oneririm!