Arkadaşlar selam Ben gecen yıl Ufuk Bilkay'a burun estetigi olacaktım sonra bir sorun oldu ve erteledim Bu şubat ayında gozumu karartıp Osmaniye den Muglaya gelen dr Mehmet Altıparmak 'a estetik oldum doktorla ilk konuşmamdan tutunda muayeneye kadar herşey cok guzeldi ve aşırı bir guven duyuyordum fazla detaya girmeden (dedim ya gozumu karartmıştım) ameliyat masasına yattım. Bana Ne istiyorsun diye sordugunda yandan hafif bir cıkıntım vardı ama cidden cok hafıf onu torpuleyelim onden de burun ucum degıl ama yukarısı genişti orayı ınceltelım dedım Burun ucuma da kendisi mudahale edıp cok hafıf kaldıracagını ve kucultecegını soyledı ama derım orta kalınlıkta oldugundan ne kadar dısardan gorunur bılınmez dedi. Sonucta oldum ameliyatı narkoz alacagım ana kadar o kadar ilgili ve guven vericiydı ki hic korkmadım. Ameliyattan cıktıktan sonra ki surec de cok guzeldi. Şimdi ameliyat olalı iki bucuk ay oldu yandan sanki hala hafif bir kemik var onden ise hala coook geniş o kemik kısmı ve garip olan burnum yamuk gibi geliyor. Burun hatlarım belli degil gibi. Ve en onemlisi burnumun kaş arasından hafif aşşagısında iki taraflı birer cizik var doktorum ordan kemikleri kırdık dedi ama ben him bir ameliyatta burun kemigini kırmak icin insanın burnunun ustune ıkı cizik acıldıgını gormedım duymadım sizce o izler ne olabilir?.
Doktorumu insani olarak cok seviyorum ve elinden geleni yaptıgını duşunuyorum ama aklımı kurcalıyo hala geniş olması yandan hafif kemik cıkıntısı ve ustundeki o cizgiler

((