Merhaba arkadaşlar, 09 Eylul 2017 tarihinde Prof. Dr. Selcuk Işık beye burun revizyon ve dudak yağ enjeksiyon ameliyatı oldum. iki ay gecti ve şu anda ben iyi ki ona olmuşum diye şukrediyorum. ben burnumdan daha once ameliyat olmuştum. bir kac yıldır ama memmun değildim ucundan ozellikle doktor araştırıyorken Doktor beyle karşılaştık. Bana dedi ki senin dudağa daha cok ihtiyacın var. bende burun ameliyatından sonra dolgu yaptıracağım o da hepsini bir kerede yaptır kurtul. İyi ki oyle soylemiş cok doğal oldu dolgudan cok cok iyi. Uc hafta dudakların şiş gezeceksin falan dedi ben surekli inecek mi dedim. hemşiresi keşke inmeseydi diyorlar senden oyle soyleyeceksin dedi gercekten oyle oldu. şu anda cok cok iyi. Bence bakıp yuzunuze şuana ihtiyacınız var demesi guzel sadece burun olsaydı bu kadar değişeceğimi sanmıyorum bir butun oldu. tarzı biraz soğuk, oncesi sonrası diye resim gostermiyor. cok konuşmuyor. gercekten başarılı, cok memmun kaldım. tavsiye etmek istedim. cunku ben araştırma yaparken hakkında fazla yazı bulamamıştım. isteyene resim gonderirim oncesi sonrası şeklinde doktor yapmıyor bunu ama. sevgiler