Arkadaşlar merhaba, pazartesi gunu ameliyatımın 1.ayı olacak. Sabırla şişliklerimin inmesini bekliyorum, attığım fotoda da burnum hala şiş fakat fotoda da goreceğiniz uzere sol taraftaki burnumun kanadı dışarıya doğru daha cıkık diğeri gibi duz değil. Bunu daha alcıdayken bile farkettim, alcıdayken biliyorsunuz kanatlar gorunuyor hafif cıkıntıyı farkettim ama o zaman sorun etmedim alcılı ve şiş olduğu icin. Alcılar cıkınca netleşir diye duşundum fakat hala şiş olduğu icin yine sorun etmedim fakat artık şekli ortaya cıkmaya başlıyor ve benim anladığım, etrafımda yorum yapan kişilerin de soylediğine gore şişlikle alalı değil sorun.
Pazartesi gunu kontrolum var, doktora soyleyince buyuk ihtimalle hala şiş olduğu icin boyle bir sorun olduğunu soyleyecek fakat ben şişlikle alakalı olduğunu duşunmuyorum. Ya da dikiş atalım eşitleyelim diyecek. Burun deliklerimde asimetri yok. Sormak istediğim sizce boyle bir goruntu icin dikiş attırsam mı goruntu bariz belli mi? etrfımdaki herkes cok belli olduğunu soyluyor benim de aklıma takıldı. Ya da dikiş atttırırsam burun deliklerim de mi bu kez asimetri oluşur. Dikiş attırıp attırmamakta kararsızım. Başına boyle bir durum gelipte doktor nasıl bir duzeltme yoluna gitti merak ediyorum.
Burun kanatlarında asimetri.
Estetik, Estetik Cerrahi0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Estetik, Estetik Cerrahi
- Burun kanatlarında asimetri.