Merhabalar, yıllardır doğru hekimi secmek icin ertelediğim ve korkularım olan bir ameliyat. Benim icin cok onemli . Burnumda deviasyon ve sola doğru asimetri var dolayısıyla nefes almamda sıkıntıya sebep oluyor. Estetik acıdan buyuk sıkıntım yok eğrilik dışında. Belki hafif kavis isteyebilirim. Yani bu ameliyat septorinoplasti oluyor. Antalya'da bu alanda tanınmış tum dr larla goruştum kbb ci ve estetikci. uzun araştırmalarım sonucu ozel kliniği olan dr ların benimki gibi komplike olmayan burunlar icin verdikleri fiyat aralığı 5000-8000 civarı. Bu surecte hekim secmenin zor olduğunu farkettim. İşin maddi yonu bir tarafa (ki onemsiz değil elbette) sonuctan memnun kalacak miyim? Revizyon riski olur mu? Gibi korkularım var. Sonucta Antalya eğitim ve araştırma hastanesinden Mustafa Deniz Yılmaz hocayla goruşmeye karar verdim. Kendisi kbb ci ve prof. Bizzat cep telefonundan ulaşarak bilgi aldım. Hocayla ilgili deneyimi olan ya da Antalya'da bu operasyonu gecirmiş arkadaşlar deneyimlerini paylaşırsa cok memnun olurum. Ben de bu surecte yaşadıklarımı paylaşmak istiyorum. Şimdiden teşekkurler.