(bkz: Volkan Sunter)
Burnumu her goren doktorumu soruyor. O kadar memnun kaldım ki anlatamam. Beklentilerimin kat kat uzerinde bir burnum oldu. Gercekten nefes almak neymis onu anladim. Cevremden de cok olumlu tepkiler alıyorum. Volkan bey hastalarını cok onemsiyor, iyiki tercih etmişim diyorum. Ayrıca cok durust bi insan, bir cok doktor gel ben sana muhtesem kusursuz bir burun yapıcam diyip yapmacık burunlar yaparken Volkan bey burnu tek basina degerlendirmeyip yuz ile uyumlu olucak sekilde en iyi haritayı hastalarina sunuyor bunu yaparken de amelyatın risklerini de gormezden gelmeyip bunlari da hastalariyla paylasiyor. Volkan Sunterle ilgili tek olumsuz eleştirim kendisini hafife alması , zira yaptığı burunlardan da anlasilacagi uzere kendisi Turkiyedeki en doğal ve guzel burunlari yapan kbb doktorlarindan biri . Hastalarina da kendisini hafife aldigini bi nebze hissettiriyo diyebilirim. Yapma duran basarisiz estetik yapan doktorlar bile kendilerini ove ove bitiremezken Volkan beyin yaptigi isleri ve basarilarini hastalarina anlatmamasi kendisi icin olumsuz bi durum. Cunku bence hastalar doktorlarinin kendilerine olan guvenlerinin yuksek olmasini seviyorlar. Ama Volkan hoca buna sahip olsada hastasina bunu cok hissettirmiyor. Ama yine de bu onun dehşetul vahset guzel burunlar yaptigi gercegini degistiremez. Resmen muhteşem bir burnum oldu iyiki Volkan beyi tercih etmişim, umarım cok daha başarılı olur , canım doktorum
Volkan Sunter Burun Estetiği
Estetik, Estetik Cerrahi0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Estetik, Estetik Cerrahi
- Volkan Sunter Burun Estetiği