Merhaba bu foruma samimi buluyorum ve bilgisi olanlardan veya duşuncesi olanlardan fikirler almak istiyorum. Ben 20 yaşındayım liseye başlar başlamaz OKB(Takıntı) ve Sosyal Fobi hastalıklarım artış gosterdi ve Lise 2'de dayanamayıp okuldan ayrıldım. Acık liseden gecte olsa liseyi bitirdim fakat 18 yaşımı gectim ve sigortam son buldu. Universite sınavına girdim ama gecemedim. Aslında bu yazıyı bu forum yerine Psikiyatri forumlarında yazacaktım ama uye oldum ''Konu Ac'' seceneği yoktu. Sonra dedim Technopat ailesi teknoloji bildiği kadar bana da yardımcı olurlar diye duşundum ve sizlere de yazıyorum. Her neyse ben Lise başlangıcından beridir haplar kullanıyorum ben gunde 3 tane iciyorum fakat haplar anne ve babamın ustune yazdı doktor o gunde 1 tane iciyorlar diye gostermiş bende haliyle 3 tane icince haplar erken bitti şimdi anne ve babamın ustune hap yazdıramıyorum sistemde onlar hap kullanıyor goruluyor.(2018 başına kadar) ben aslında son 2 aydır hapları bırakmak ve toplum icine girmek istiyordum ve bu yuzden doktora gittim gunde 3 tane ictiğim hapları 2'ye duşurttu ve onu desteklemesi icin ek hap yazdı. Ben şuan gunde 2 tane iciyorum yani. Sonra 1'e duşecek sonra yarıma duşecek ve bitecekti. Fakat işte daha 1'e duşmeden elimde hap kalmadı. Ben bugun son 2 hapımı ictim ve o ek dediğim hapı ictim. Ek dediğim haptan elimde baya var.(2 aylık falan) Ben yarın ve sonrası artık hap icemeyeceğim ya birden bırakmanın en fazla ne kotu senaryosu olabilir? Bu surec nasıl atlatılır? Ek dediğim hapı da iceyim mi? Yoksa ona da mı son vereyim?(Ek hapım dediğim gibi 1 ay bile olmadı ya bağımlı değilimdir.) Kullandığım hapların adlarını altta vereceğim. Başta dediğim gibi benim bu yazdığım yazıyı bu forum ve Psikiyatri forumları haric yazacak yerim yok. Bilen arkadaşlar, bilgisi olanlar, yardım etmek isteyenler olursa, fikir vermek isteyenler olursa burada bekliyor olacağım. Bu konuyu ''Konu Dışı'' bolumune actım yazım yanlışım ya da yanlış yere falan konu actıysam ozur dilerim. İyi geceler dilerim.

Ana kullandığım hapım: Paxil 20mg -- 4 yılı gecmiştir başlayalı.
Ek hap dediğim ise: Venegıs XR 37,5mg bu kutu bitince ise diğer kutu olan; Venegıs XR 75mg kullanacağım.
Venegıs XR 37,5mg'nin bitmesine son 4 hapım yani son 4 gun kaldı.
Ek dediğim hapları hep 1 iciyorum. Dozu artsa da aynı yani.