Kurban Bayramı'nın 4. gunu elimin ustune tum ağırlığım ile duştum. Sağ elinin orta parmağı ciddi şekilde şişti.
Aynı gunun akşamı acile gittim ve rontgen cekildi ve bana doku zedelenmesi dendi.
Dondurma cubuğuna benzeyen tahta atel ve sargı bezi yardımı ile orta parmağım ve işaret parmağım birbirine tutturuldu.
Bekledim bekledim olmadı inmedi 15. gune ortopedi doktoruna randevu aldım. Gittim yerlere batasıca doktor bırakın elime bakmayı 15 gun once cekilmiş rontgene bakıp bir şey yok dedi uc tane Trixol mu ne oyle bir krem yazdı gonderdi. Aynı gun yaşlı komşulara gosterdiğimde direk cıkık dediler. Aynı gun acaba elime ne yapacak diye umutsuz ve korkulu bir şekilde cıkıkcıya gittim elime baktı gorduğu gibi cıkık dedi. Kremi surdu taktı yemin ediyorum tık diye ses geldi takılma hissini de yaşadım.
Sonra doktor krem verdi mi diye sordu onu sur dedi ve ben 2 gun sonra universite icin yeni şehrime geldim. İnmiyor inmiyor bir turlu inmiyor derken 15 gun gecti. Dedim olmayacak doktorlar desen bir şey yok diyor. Tekrar gittim ilk taktığı zaman bunu gec getirmişsiniz alışkanlık yapar demişti tekrar cıkmış tekrar taktırdık. Ondan sonraki gun dedim bir şey var gittik tekrar ve baktı tekrar cıkmış tekrar taktı. Ve bana Voltaren ve Hirrouid kremlerini surmemi soyledi. Bu olayın uzerinden 7 gun gecti ve benim parmak sanırım tekrar yamuluyor hatta şoyle diyeyim hafif bukuluyor gibi ve şişlik inmedi. Hafif bir şeyler oldu mu olmadı mı icinde toplanan pıhtı parcalanıyor mu kestiremiyorum ama işte carşamba gunune ozele randevu aldım ve bana buyuk ihtimal 120 TL kitleyecekler ve buyuk ihtimal oradan da bir şey cıkmayacak. Tekrar devlete gideyim diyorum hem Sakarya hem Kutahya'da 15 gun boyunca ortopediye randevu yokmuş.
Bana yardımcı olun tavsiye verin bir turlu işin icinden cıkamadım, cıldıracağım artık.