Doktor Duygu otgoz şibar
Estetik, Estetik Cerrahi0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Estetik, Estetik Cerrahi
- Doktor Duygu otgoz şibar
-
20-10-2022, 03:45:27Merhaba arkadaşlar burnum da nefes darlığı problemi ile gazi hastanesi estetik rekonstruktif bolumunden randevu aldım duygu otgoz şibar'a muayene oldum ve hem nefes darlığı hemde burun buyukluğunden kabalığından şikayetciydim alerjik nezle sorunumda vardı. Duygu hocam ameliyatımı yaptı ona ne kadar dua etsem az oyle mutlu etti ki beni kendisine burdan da bir kez daha teşekkur etmek istiyorum.. Okadar mutevazi o kadar samimi ve kendini genc yaşta geliştirmiş calışkan bir kadın ki bir cok prof Dr'a Taş cıkartır kimin yuzune nasıl bir burun gider iyi biliyor gorsel tecrubesi de bir okadar gelişmiş resmen sanat yapıyor analizleri cok iyi bu yaşında bile herkes kendisine saygı duyuyor bunun tek acıklaması onun başarısı. sanıyorum onu sevmeyen yoktur. Ben mucize doktorum diyorum ona abartmış olmam bir cok akrabamı arkadaşımı yonlendirdim doğuştan yamuk burnu olanı bile resmen sanat eserine donuşturdu. Ablam var onun burnu tabir-i caizse karga gibiydi fındık gibi doğal bir burun yaptı mutluluktan olucek okadar barıştı ki hayatıyla. Ayrıca eniştemin de gogus sorunu vardı Jinekomasti ameliyatında da cok iyi iş cıkardı eniştem neyaptıysa gitmiyordu kadın gogsu gibiydi spor bile care etmemişti. Yine kadınlarda da her turlu meme ameliyatları bir cok estetik işlem konusunda oldukca başarılı. her yeni gun kendini geliştiren bir doktor. Bir cok yerde belli bir sure sonra isminin nam salacağı apacık ortada iyi ki varsın hocam omur boyu duacınızım ayağınıza taş değmesin hayat boyu o sevimli suratınız gibi omrunuz olsun sizi seviyoruz