Ankarada veya Urfa cevresinde iyi revizyon burun ameliyatı yapan fiyatı uygun doktor onerisi
Estetik, Estetik Cerrahi0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Estetik, Estetik Cerrahi
- Ankarada veya Urfa cevresinde iyi revizyon burun ameliyatı yapan fiyatı uygun doktor onerisi
-
20-10-2022, 03:44:36Merhaba arkadaşlar. 6 yıl kadar once bi burun ameliyatı oldum. Maalesef başarısız gecti. Doktor cok ilgisizdi.Oyleki biz burnuna ne yapmıştık diye bana sordu. Yaptırdığıma bin pişman oldum. Şimdi revizyon yaptırmak istiyorum. Ankara veya urfa cevresinde tanıdığınız iyi doktor var mı ? Bayadır doktor arıyorum. Ankarada iyi yapanlar cok fazla ucret istiyor. Aklımda bi ozmen kara var. İyi yapıyor gibi ama henuz fiyat bilgisi almadım. Furkan karalaoğluna yazdım. Ama onunda sonuctan memnun olmayan hastaları varmış. Malatyada yuksel toplu adında bi doktor buldum. O da revizyonda iyi gibi. Fiyatıda piyasaya gore uygun geldi bana. 4 yıldır takip ettiğim bir doktor var. Recai mazlumoğlu. Ona yaptırmak istiyordum ama istanbul uzak olduğu icin gidemiyorum. Cok kararsızım. Revizyon yaptırıp memnun olan varsa lutfen doktorunu yazsın. İkincidede aynı sonucla karşılaşmaktan cok korkuyorum.