Burun estetiği oldum hasan beye yaklaşık 1 yıl once. Hic istemediğim tarzda bir burun yaptı. Doğal olsun dedim burun deliklerimin gozukmemesini istedim kalkık kavisli olmasın dedim. Bana tam olarak micheal jackson burnunun domuz burnu ile karışık bir versiyonunu yaptı. burnum şuan hem kalın gozukuyor hem de burun deliklerim bildiğiniz gozlerimle aynı hizada tabi dikişlerimin izleri de hala duruyor gecmedi gecer demişti. ameliyat sonrası kendisine tekrar ameliyat yapmasını cok aşırı kalkık olduğunu soylediğimde burnun duşecek zaten şuan şişlikten kaynaklı boyle dedi. Bir yıl gecti hic duşmedi ameliyattan cıktığım burunla bir farkı yok!
Bir doktor zorlasa boyle felaket bir sonuc elde edemezdi. Kendisi imkansızı başardı birde bana kalkık burunun yakıştığını soyleyip durdu kendisi kalkık burun seviyorsa kendi burnunu o şekilde ameliyat ettirebilir.
Onemli olan hastanın istediği burun değil mi ? Ben sıradan normal burun istemiştim cok zor bir burun istememiştim. Ayrıca burun yapım zor bir burunda değil farklı doktorlada konuşmuştum. Asla tavsiye etmiyorum. Paranıza değmez psikolojim bozuldu bu burunla ne fotoğraf cekebiliyorum. Ne de ozguvenli bir şekilde dışarıda gezebiliyorum. Farklı bir doktora tekrar ameliyat olacağım.