merhabalar
bu site nasıl kullanılıyor tam olarak bilmiyorum ama burun estetiği ameliyatı oncesi surekli okuduğum bir yer olduğu icin paylaşıyorum
burun ameliyatı olmadan once herkesin gectiği doktor araştırma evresinden ben de gectim hatta instagram dm kutumda olmayan doktor yoktur..
kafama yatan ve butcemin uygun olduğu doktorlar hakkında burayı okuyordum ve gercekten icimi rahatlatacak bir yorum bulamayınca moralim bozuluyordu bu yuzden bu yazıyı yazıyorum, her şeyi tarafsız olarak aktaracağım umarım işinize yarar.
burnum gorebileceğiniz en duşuk uclu burundu, kokunde duşukluk ve sağa doğru eğriydi bunların yanı sıra gercekten uzundu..
burun ucunun duzeltilmesinin kemikli bir burundan zor olduğunun farkındaydım.
cok uzatmak istemiyorum, gecen hafta salı ameliyat oldum, bunu paylaştığım gun tamponlarım cıkıyor olacak.
doktorum ali alper bayram
dostlar, alper hoca gorduğum en gercekci ve bu işi hakkıyla yapan insan.
size her şeyin burnunuzla ilgili her şeyin oluru neyse onu soyluyor benim surecim şoyleydi
ilk muayaneyede: sorduğum tum soruları en ince ayrıntısıyla cevaplayıp ameliyat etmiş olduğu hastalardan bircok ornek inceledik ne istediğimi daha iyi anlamak icin beğendiğim sonucların ustune baya bi konuştuk notlar aldı ve en son fiyat aralığını soyleyip goruşmeyi sonlandırdık, ilk muayene sonunda ben kararımı vermiştim ve başka kimseyle goruşmeden doktorumu sectim ikinci goruşmede ameliyat tarihi belirlendi, fotoğraflarım cekildi, hastane belirlendi imzalanacak şeyler imzalandı
ucuncu goruşmede ameliyat tarihimi universite sınavı ertesine aldığımdan daha 3 ay vardı bu sebeple ne istediğimizi tekrar hatırlayalım dedi alper hoca ve ameliyattan 1 gun once gercekleştirdik bu goruşmeyi gelelim ameliyat surecime benim burnum kalın derili bir burun olduğundan odemlerim oldu ama ağrı sızı cok duymadım bol bol yuruyup su icmeniz gerekiyor, ilk ameliyatım olduğundan en ufak şeyleri bile asistanı irem hanım ’a yazdım, burnumdaki kan pıhtısını bile fotoğrafladım hatta sabah 6 ’da yazıp cevap aldığım zamanlar oldu gercekten o da işini cok severek yapan biri
burada fotoğraf eklemeyi vs bilmiyorum fakat burnum şu anda bile o kadar istediğim gibi ki
istediğim her şey uğruna cok uğraşılmış, burun ucum şu an asla uzun ve sarkık değil resmen kalmamış beklentimin cok cok ustunde bir sonuc aldım (eğer gormek isteyenler olursa oncesi sonrası tarzında fotoğraf atabilirim)
şunu da eklemek istiyorum alper hocaya ameliyat ne kadar surer vs sormuştum ben beğenene kadar demişti gercekten de oyleymiş ameliyat surem oldukca surmuş ve bunun icin emek harcamış
kısacası burnunuzdan olabilecek en iyi sonucu size sunuyor bundan emin olabilirsiniz
arkadaşlar alta sorularınızı merak ettiklerini her şeyi yazabilirsiniz elimden geldiğince yardımcı olurum
umarım herkes ameliyat olduğuna değecek bir sonuc alır
burun estetiği | ali alper bayram
Estetik, Estetik Cerrahi0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Estetik, Estetik Cerrahi
- burun estetiği | ali alper bayram